De Zilverberk logo

Dakterras inrichting met boombakken en grote steenschot bank

Dit groot project bevat oa. een lounge, materiaalkast, verschillende boombakken, pergola en lampjes, etc

Van concept tot realisatie, dit knappe dakterras in Deurne bleek een kolfje naar onze hand en smaakt enkel naar meer. Onze klanten woont in een dichtbevolkt stadsdeel en wilde investeren in een eigen buitenparadijs waar zij met familie en vrienden cocktails kunnen drinken in de avondzon of een verjaardagspartijtje houden voor de kinderen. 

De lounge zelf en bijhorende XL plantenbakken zijn gemaakt van oude douglas steenschotten waarop men vroeger bakstenen liet drogen. Dit geeft het geheel een industriĆ«le vintage look. Het tuinhuis in schaaldelen lariks werkten we af met een isolatiescherm in epmd voor het dak met daarop een laag shingles in waterafstotend cederhout. De tuinlampjes zweven op inox spankabels en de speelse trap in boomstam brengt de kinderen in de buurt van daktuin naar daktuin. Als finishing touch gaven we het terras nog een laagje olie ter bescherming. 

Wij zijn nu al benieuwd naar de lente wanneer de druivelaar zich rond de pergola heeft genesteld en de jonge fruitboompjes volop in bloei staan. Nu nog wat loungekussens en deze tevreden klanten zijn klaar voor een onvergetelijke staycation. Wil jij ook jouw eigen stadsoase? Surf naar onze contact pagina en vraag naar jouw gratis offerte.Contactgegevens

+32 494 86 81 95
info@de-zilverberk.be
Lispersteenweg 112
2500 Lier

Wij werken samen met...